HjemVarekatalogProdukterOmKundeserviceKontakt os
AnMa Naturprodukt


Kundeservice

Vi gør os stor umage for at give vores besøgende så gode informationer som muligt. Selvom det er et website, vil vi meget gerne være så personlige som muligt.

Hvis der er noget, vi ikke har uddybet godt nok, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan handle på følgende måder:

  • Bestilling via telefon, fax, brev eller mail. Når indbetalingen er registreret afsendes varerne.
  • Postopkrævning og efterkrav*

 

*Det er dyrere for os at sende med postopkrævning/efterkrav og vi kræver derfor et gebyr på 39,00 kr. såfremt du vælger denne betalingsform. Du skal endvidere være opmærksom på, at Post Danmark kræver et tillægsgebyr på 30,00 kr. når du skal have pakken udleveret.

BESTILLER DU PR. EFTERKRAV/POSTOPKRÆVNING FORBEHOLDER VI OS RETTEN TIL AT FAKTURERE FRAGTOMKOSTNINGERNE OG EFTERKRAVSGEBYRET SÅFREMT DU NÆGTER AT MODTAGE PAKKEN ELLER IKKE AFHENTER DEN PÅ POSTHUSET.Skriv indholdet af din side her

Betalingsbetingelser

Forsendelsesomkostninger beregnes ud fra Post Danmarks priser for forsendelser.

Til Grønland, Færøerne og lande uden for Danmark er prisen beregnet for pakker op til 5 kg. Hvis du ønsker at bestille så meget, at pakkens vægt må formodes at overskride denne vægt, kontakt da venligst AnMa Naturprodukt.

Hvis du ønsker at købe varer til videresalg, kontakt da venligst AnMa Naturprodukt for en nærmere aftale.

Levering

Varer på lager leveres normalt i løbet af 2-3 hverdage inden for landets grænser med Post Danmark, mens bestillingsvarer leveres i løbet af ca. to uger. Se omtrentlige leveringstider uden for landets grænser nedenfor.

Forsendelse, Danmark:

Ved køb af varer for under 250 kr. betales porto og ekspedition DKK 30,-.

Ved køb af varer for mellem 250 og 1000 kr. betales porto og ekspedition DKK 60,-.

Ved køb af varer for over 1000 kr. betales ikke porto og ekspedition. 

Forsendelse, Færøerne:

Alle forsendelser til Færøerne pålægges forsendelsesomkostninger alt efter kundens valg af forsendelsesmetode.

CarryOn Cash (fly) DKK 250,- (3-6 dage)

CarryOn Economy (skib) DKK 175,- (17-27 dage)

Salg af varer til Færøerne er ikke omfattet af dansk moms, og derfor vil der blive fratrukket et beløb svarende til 20% af varens købspris, inden forsendelsesomkostningerne bliver pålagt prisen. 

Forsendelse, Grønland:

Alle forsendelser til Grønland pålægges forsendelsesomkostninger alt efter kundens valg af forsendelsesmetode.

CarryOn Cash (fly) DKK 400,- (2-3 dage)

CarryOn Economy (skib) DKK 200,- (5-10 dage)

Salg af varer til Grønland er ikke omfattet af dansk moms, og derfor vil der blive fratrukket et beløb svarende til 20% af varens købspris, inden forsendelsesomkostningerne bliver pålagt prisen. 

Forsendelse, Europa:

Alle forsendelser til lande inden for EU samt Norge pålægges forsendelsesomkostninger: DKK 200,-.

Salg af varer til Norge og til private, som bor i lande inden for EU, er ikke omfattet af dansk moms, og derfor vil der blive fratrukket et beløb svarende til 20% af varens købspris, inden forsendelsesomkostningerne bliver pålagt prisen. 

Forsendelse, Øvrige udland:

Alle forsendelser til lande uden for EU (med undtagelse af de oven for nævnte lande) pålægges forsendelsesomkostninger alt efter kundens valg af forsendelsesmetode.

CarryOn Cash (fly) DKK 500,- (5-8 dage)

CarryOn Economy DKK 350,- (7-14 dage)

Salg af varer til lande uden for EU er ikke omfattet af dansk moms, og derfor vil der blive fratrukket et beløb svarende til 20% af varens købspris, inden forsendelsesomkostningerne bliver pålagt prisen. 

Beskadiget pakke

Ved modtagelse af en beskadiget pakke så husk altid at nægte modtagelse!! Hvis du siger ja til at modtage en pakke som er ødelagt så er reklamationssagen mellem Post Danmark og dig (ifølge Post Danmarks regler). 

Forbehold

Der tages forbehold for tastefejl, udsolgte varer, forsinket levering fra vore leverandører samt evt. forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af udeblevne leverancer, sørger AnMa Naturprodukt for at sende en ny leverance uden beregning.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på al internethandel (regnet fra den dag, varen modtages af kunden). Inden for denne periode tages varen retur, såfremt den modtages i hel tilstand. Det er en god ide at kontakte AnMa Naturprodukt pr. telefon eller e-mail forud for returneringen, men det er ikke et krav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Kunden betaler forsendelsesomkostninger for returnering af varen. AnMa Naturprodukt refunderer det fulde købsbeløb umiddelbart efter modtagelsen af varen. Returneringsadresse findes nederst på denne side.

Hjem|Varekatalog|Produkter|Om|Kundeservice|Kontakt os