HjemVarekatalogProdukterOmKundeserviceKontakt os
AnMa Naturprodukt


Rene råvarer
Referencer
Rene råvarer

Naturkosmetik-serien fra AnMa Naturprodukt er fremstillet af de bedste råvarer, der findes på markedet.

Alle produkter er produceret som naturkosmetik og overholder Miljø- og Energiministeriets bekendtgørelse om kosmetiske produkter og EN 71-3.

Råvarerne, der ikke er testet på dyr, er hverken giftige og/eller mistænkte for at fremkalde kræft.

Der benyttes vegetabilske olier (mange af dem er økologiske), og duftolierne indeholder ingen "naturfremmede" stoffer, ingen animalske duftstoffer og ingen fortyndingsstoffer.

Hvor det er nødvendigt med konservering, er følgende konserveringsmiddel benyttet:
Natriumbenzoat (Sodium Benzoate)

Produkterne opbevares bedst mellem 10 0 C og alm. stuetemperatur.

Produkterne er ikke homogeniseret, hvorfor det er nødvendigt at ryste flaskerne før brug.

Emballagen er af nedbrydelig plast.

Renhed

Der benyttes vegetabilske olier (mange af dem er økologiske), og duftolierne indeholder ingen "naturfremmede" stoffer, ingen animalske duftstoffer og ingen fortyndingsstoffer.

 

Teatersminke, Speciel effekts og fingermaling er fremstillet af de reneste kosmetikpigmenter blandet med spiselig vegetabilsk olie, spiselig plantefedt, acasiestivelse, glycerin og vand.

Stjernestøv er fremstillet af de reneste kosmetikpigmenter.

 

AnMa Naturprodukts Teater-og Make-up serie er testet efter gældende lovgivning. Resultaterne er i overensstemmelse med forskrifterne og må derfor mærkes

 

Da huden kan betragtes som en si, er det meget vigtigt, at det, man smører på huden og som senere bliver optaget af kroppen, er uskadeligt.

 

Test af råvarer.

Selvom råvarerne er de bedste og reneste råvarer, der findes på markedet, kan der være mennesker, der får en allergisk reaktion ved at benytte disse råvarer.

Man kan nemt selv teste, om man kan tåle de færdige produkter. Smør det produkt, der skal testes, i albueleddet. Lad det sidde et par timer. De almindeligste allergiske reaktioner vil være: rødme, små røde prikker eller huden vil begynde at klø. Disse reaktioner vil fortage sig ret hurtigt, efter man har vasket produktet af. 

 

Hjem|Varekatalog|Produkter|Om|Kundeservice|Kontakt os